0

What a rush…

Avonden als zaterdag tijdens de PrePinkpopParty in De Reünie zijn de parel waar je telkens opnieuw voor in het diepe duikt.totdat je erop stoot. Zonder noemenswaardige verwachting dan een fijne gig op de zaterdag, liep uit op één van de meest waardevolle en goedlopende shows te worden in onze, nog niet zo lange lijst van optredens als Deep Water Horizon. Het, voor deze gelegenheid tot ‘Talent-Stage’ omgebouwde café, trilde vanaf de eerste drumslag op zijn grondvesten. Een nagenoeg volle zaal met veel nieuwe verraste gezichten, breed lachend en meeklappend, bracht een vibe teweeg die ons tot een feilloze veertig minuten aan songs van eigen hand bewoog. Tijd vliegt als je plezier hebt en dat was gisteren zeker het geval. Hoe graag we ook de rest van onze songs hadden laten horen, het mocht niet zo zijn. Niet getreurd voor iedereen die graag meer van ons willen zien en horen want de volgende gig in Geleen is al over twee weken in Café de Meister.

Onze dank gaat uit naar onze trouwe fans en alle aanwezigen op een nu al onvergetelijke 31e Mei. In de sfeer van het aankomende WK zeg ik heel voorzichtig dat de ‘Man of the match’ misschien wel geluidsman-du-jour Rory Verkaart was. Grote dank voor het leveren van een puike, afgemeten bak geluid gezien de beschikbare middelen en tijd. Chapeau. Dank aan Danny van Loo om ons deze showcase te gunnen en het strak organiseren van dit evenement. Zo ook was het weer fijn vertoeven in de goede zorg van de mensen van De Reünie en natuurlijk LazyRocker voor de promotionele ondersteuning.

Onze EP ‘Matters of Perspective’ is in ieder geval weer een aantal malen verkocht. Het versterkt nogmaals het gevoel dat wat we doen in de smaak valt. Dit inspireert enorm. Nogmaals dank voor een onvergetelijke avond en we zien jullie snel weer. Frontrow!

facebooktwittergoogle plus